La Mostra d’Associacions de Barcelona arriba a la 18a edició

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Mostra d’Associacions de Barcelona arriba a la 18a edició

Resum: 

La plaça Catalunya acull el 21, 22 i 24 de setembre una nova edició d’aquest tast d’entitats, que enguany incorpora novetats.

En aquesta 18a edició, la Mostra d’Associacions homenatjarà a l’ONG Pallassos sense Fronteres. L’entitat va néixer de la mà de Tortell Poltrona, a l’any 1993, amb l'objectiu de fer arribar els somriures als infants afectats pel conflicte de l’ex-Iugoslàvia i, en aquests vint anys de trajectòria, ha actuat als escenaris de catàstrofes i onflictes bèl·lics d’arreu del planeta.

A més, es reconeixerà la tasca que durant els darrers trenta anys ha portat a terme el Casal dels Infants amb els menors en situació de risc; a Medicus Mundi, una entitat de cooperació que celebra el 50è aniversari; a l’agrupació astronòmica Aster, que han fet 65 anys, i a l’Associació El Petit Princep de Catalunya, organitzadora d’una lectura pública multilingüe diumenge 22 de setembre a les 18h a la plaça Catalunya per commemorar el 70è aniversari de la publicació de l’obra d’Antoine de Saint·Exupéry.

Altres de les activitats organitzades per les més de 120 d’entitats que hi seran presents a la mostra són les entrevistes a Ada Colau (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca), Jordi Ibáñez (Fiare Banca Ètica) i Carme Forcadell (Assemblea Nacional Catalana) o els tallers i xerrades temàtiques.

En aquest enllaç podeu veure totes les activitats programes. A més, podeu seguir la Mostra a través del Facebook i amb el hastag #18mostrabcn.

21 de setembre: si vas a la Mostra d'Associacions no et perdis el m4All Day!

El 21 de setembre se celebrarà l'm4all Day, tot un seguit d’activitats que es celebraran al Mobile World Centre, situat a tocar de la Mostra a Plaça de Catalunya. La finalitat es difondra la idea de la mobilitat per a tothom. Visiteu aquesta notícia per a conèixer més informació.

Afegeix un comentari nou