Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Resum: 

La Fundació Esclerosi Múltiple celebra una jornada festiva en més de 600 piscines catalanes aquest diumenge 12 de juliol.

Després de l'èxit de les darrers edicions, amb un increment significatiu de la participació, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) engega un any més una nova edició de la campanya Mulla't i ho fa amb una crida al voluntariat.

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple” és una activitat de sensibilització i participació coneguda arreu de Catalunya, que aquest any compleix la 22a edició. Es defineix com un acte simbòlic de solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple, en el que, un dia d’estiu, es convida la població a fer un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya. Al costat d’una àmplia participació ciutadana també donen suport un important nombre de personalitats del món de l’esport, la ciència, la cultura i l’espectacle.

La jornada, que transcorrerà en 620 piscines repartides per tot el territori català, té com a objectiu dotar dels resursos necessaris els serveis que la FEM té a Catalunya per tal de fer possible una recuperació neurològica i funcional de les més de 7000 persones que pateixen aquesta malaltia al territori català.

Per aconseguir que aquesta nova edició sigui tot un èxit però, calen voluntaris/es a totes les piscines que formen part de la campanya.

Tasques del voluntariat

Aquelles persones que decideixin formar part de l'equip de voluntaris /es podran col·laborar en les següents tasques:

  • Donar informació de la campanya
  • Venda de marxandatge
  • Animar a les persones que s’acostin a la piscina a mullar-se, especialment a les 12 del migdia per fer un salt a l’aigua tots junts per lluitar contra l’esclerosi múltiple
  • Inscripció dels participants al dossier corresponent, comptabilitzant els metres nedats i lliurar el diploma corresponent
  • Control de la recaptació econòmica: donatius de la guardiola i recaptació de la venda de material

Com fer-se voluntaris/es i aspectes a tenir en compte

Aquelles persones que estiguin interessades a participar com a voluntaris/es del Mulla't 2015 poden omplir la fitxa de voluntariat o posar-vos en contacte amb la FEM a través del telèfon 93.228.96.99 o per correu electrònic a msancho@fem.es.

D'altra banda, el dimecres 8 de juliol a les 18 00 hores, hi haurà una reunió informativa de la campanya a la FEM, al carrer Tamarit, 104, de Barcelona. Si voleu assistir a la reunió cal confirmar assistència al tel. 93.228.96.99.

Afegeix un comentari nou