Participa de la nit boja de Pallapupas

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa de la nit boja de Pallapupas

Resum: 

“Una nit de bojos” és una gala solidària que tindrà lloc el proper 27 de març per recaptar fons i poder portar el projecte de teatre social de Pallapupas a la unitat de psiquiatria infantojuvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre, Pallapupas organitza una nit màgica plena d'actuacions on es rendirà homenatge al teatre com a eina de transformació social. L'acte, que tindrà lloc el proper 27 de març a les 21.00 hores al Teatre Principal de Barcelona, comptarà amb la presència de famosos comediants, artistes i actors.

Dins i fora dels hospitals, Pallapupas du a terme el programa de teatre social i salut mental amb l’objectiu d’oferir eines teatrals a les persones que han viscut episodis de malaltia mental, perquè millorin la seva capacitat de relacionar-se amb el món que els envolta i evitin el risc d’exclusió social que va associat a la malaltia. El teatre s’utilitza com una eina d’expressió en la lluita contra l’estigma.

Cartell de la nit més boja

  • Agnès Busquets i Roger de Gràcia seran els presentadors de la gala
  • Actuació de Reugenio, actor que ha fet un homenatge a l’humorista Eugenio amb la seva obra
  • La comèdia musical Lo tuyo y lo mío, actualment a la cartellera del Club Capitol, explicarà part de la seva història d’amor composta per 75 cançons!
  • Les actrius i actors de Planeta Impro portaran les seves enginyoses improvitzacions
  • Arts escèniques amb la Companyia Mar Gómez
  • Teatre en moviment dels Xevi Xavi Xou
  • Col·laboració especial del musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré!
  • Presència d'altres actors com el Jordi Rios o el Xavier Mestres

Per a més informació o per comprar l'entrada, podeu accedir al web d'Una Nit de Bojos. Descomptes especials per a col·lectius de salut mental i per actors i actrius. Contacta amb: unanitdebojos@pallapupas.org i et donaran el teu codi promocional.

Afegeix un comentari nou