Sou una entitat social d’Església i voleu compartir les vostres inquietuds amb altres organitzacions?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Sou una entitat social d’Església i voleu compartir les vostres inquietuds amb altres organitzacions?

Resum: 

Durant els mesos de juny i juliol es realitzaran diferents tallers arreu del territori on es reflexionarà sobre el paper d’aquestes organitzacions en la seva cohesió social. Us hi apunteu?

El departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, el Campus Docent Sant Joan de Déu i la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili estan desenvolupant–amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Govern i Relacions Institucionals–un estudi sobre l’acció social de les entitats d’Església catòlica i el paper d’aquestes en la cohesió social a Catalunya.

Es tracta d’una recerca que persegueix un triple objectiu: descriure la contribució social de les organitzacions inspirades en els principis evangèlics, identificar quins són els reptes i aspectes que aquestes han d’afrontar per a la millora de la contribució i elaborar una sèrie de recomanacions que ajudin a l’enfortiment de les organitzacions i de la seva acció social.

En el marc d’aquesta investigació, durant els mesos de juny i juliol es realitzaran diferents tallers participatius. En concret, aquestes sessions estan concebudes com un espai d’intercanvi i reflexió on, a més de compartir l’estat actual de la recerca i els principals resultats, es realitzaran diferents dinàmiques amb la finalitat de conèixer l’opinió, visió i valoracions de les entitats del territori, recollir recomanacions i propostes per fer front als reptes actuals d’aquestes i promoure la interrelació i generació de sinèrgies entre les persones participants.

Tot seguit es detalla el calendari de les jornades. Per participar-hi, només cal escriure a msoria@peretarres.org o trucar al 934.101.602 (ext.3522) i us facilitaran més informació sobre l’hora i el lloc de la trobada.

Calendari de les sessions

  • Barcelona: 11 de juny
  • Mataró: 13 de juny
  • Balaguer: 25 de juny
  • Girona: pendent de confirmar data
  • Terrassa: 10 de juliol
  • Tarragona: pendent de confirmar data
  • Tortosa: pendent de confirmar data

Afegeix un comentari nou