XIV Mostra d’Associacions de la Mercè

XIV Mostra d’Associacions de la Mercè

Resum: 
Del 24 al 27 de setembre es va celebrar la XIV Mostra d’Associacions de la Mercè a Plaça Catalunya. Hi van participar un munt d’associacions de tot Barcelona que com cada any van difondre les seves activitats entre els vianants curiosos que disfrutaven d’aquest dia festiu.

La XIV Mostra d’Associacions de la Mercè es va celebrar del 24 al 27 de setembre al centre de Barcelona, amb una participació d'associacions barcelonines que com cada any van aprofitar l'ocasió per difondre els seus projectes i activitats, exposant fulls informatius i llibres als seus stand-carpa i intentant atreure l’atenció de les persones que passejàven encuriosides pel centre de la ciutat, entre concert i concert.
A més, aquest any hem gaudit d’una novetat que valorem molt positivament. Durant la Diada de la Mercè, els protagonistes de Passeig de Gràcia no van ser els cotxes com acostuma a ser, si no els vianants i la canalla que van poder gaudir de l’amplada d’un carrer sense altre trànsit que el de les bicicletes i on s’hi podien trobar jocs infantils organitzats, entre altres activitats.
Així doncs, cal felicitar la organització d’aquest esdeveniment i esperem que algun any xarxanet.org també pugui participar en aquesta mostra que fa sortir al carrer l’associacionisme barceloní. Si algún dia fos així, esperem trobar-vos xafardejant la nostra paradeta...

Afegeix un comentari nou