Apropa't a la 20a Mostra d'Associacions de Barcelona!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Apropa't a la 20a Mostra d'Associacions de Barcelona!

Resum: 

Els propers dies 19, 20 i 24 de setembre a la Plaça Catalunya de Barcelona hi tindrà lloc la vintena edició de la Mostra d'Associacions de Barcelona on una multitud d'entitats es donaran a conèixer a la ciutat.

La Mostra es desenvolupa en el marc de la Festa Major de Barcelona i comptarà amb la participació de més de dues-centes entitats barcelonines de diferents àmbits que presentaran les seves activitats i els seus projectes a la ciutadania.

En el conjunt de la Mostra hi haurà cinc espais diferents: les carpes de les federacions, els estands de les associacions, la Llotja de la Mostra, la Cafeteria de Comerç Just i un espai per a les entitats que realitzin actuacions o activitats.

A més a més, durant els dies de la Mostra s'hi desenvoluparan activitats com l'espectacle "La il·lusió del circ vist de prop" a càrrec del Circ Cric i el seu pallasso Tortell Poltrona i el "Dies de Ràdio Associativa", un espai impulsat per Torre Jussana on diverses ràdios associatives de la ciutat retransmetran una hora de ràdio en directe tenint com a eix central l'associacionisme a Barcelona.

Afegeix un comentari nou