AGIM, nova entitat per discapacitats físics al Maresme

Autor/a: 
Comunicació-FCVS
 Font:
Font:

AGIM, nova entitat per discapacitats físics al Maresme

Autor/a: 
Comunicació-FCVS

Resum: 

Després de la desaparició del Grup d’Invàlids de Mataró i Maresme (GIMM), s’ha constituït l'Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme. AGIM és una nova entitat que pretén donar cobertura a les necessitats específiques de més de 250 persones amb discapacitat física de l'àrea del Maresme.

Fonts de l’AGIM assenyalen que l’entitat oferirà serveis de caire sociosanitari, laboral i formatiu a aquest col·lectiu; així com durà a terme tasques de sensibilització envers la societat, una “necessitat evident” després de la desaparició del GIMM.

La nova entitat comptarà amb una estructura organitzativa “simplificada” i, segons apunten, una gestió “més eficient” dels recursos.

“en l’actual situació de retallades socials s’estan posant pals a les rodes a la Llei de la Dependència”

L’equip gestor estarà liderat per Pere Lorente, qui ha destacat que endeguen aquest projecte “amb il·lusió, esforç i treball”. Segons Lorente, “en l’actual situació de retallades socials s’estan posant pals a les rodes a la Llei de la Dependència” i, “ara més que mai, és necessària la implicació de tots”, ha subratllat.

Primers projectes

Com a propers projectes, l’associació té prevista la creació d’una xarxa social, la posada en marxa d’un centre de dia, així com la supressió de barreres arquitectòniques o la integració laboral dels discapacitats. En aquest sentit, l’associació recorda la importància d’obtenir ajudes institucionals, i “no només bones paraules”, per tal de poder dur a terme tots els projectes.

Contacte: 93-740-90-76 - agimm@agimm.org

Afegeix un comentari nou