Ajudem els joves a gestionar les emocions!

 Font:
Font:

Ajudem els joves a gestionar les emocions!

Resum: 

Primera edició del monogràfic “Gestió de les emocions i educació per a la vida: idees per a la promoció d’hàbits de vida saludable”, adreçat als professionals de l’educació i els serveis socials que treballen amb joves.

En la recerca del seu posicionament davant la vida, els adolescents pateixen certes dificultats per a gestionar les seves emocions, se senten superats pels seus propis sentiments. En ocasions, les seves reaccions són vistes com a desmesurades o extremes pels adults del seu entorn més proper, cosa que encara els fa sentir més perduts. Amb el monogràfic sobre la gestió de les emocions els professionals de l’àmbit de l’educació i els serveis socials que treballen amb joves tindran noves eines, recursos i estratègies per donar suport a aquests adolescents i joves, a través del treball de les emocions i les habilitats personals i socials.

El Monogràfic “Gestió de les emocions i educació per a la vida” ha estat fruit del treball en xarxa de les entitats ARA iJIS.

ARA ésuna Associació de Serveis i Formació socioeducativa que neix l’any 2007 amb l’objectiu d’oferir formació, assessorament i orientació pedagògica a persones adultes i professionals del sector social. JIS ésuna associació de Joves per la Igualtat i la Solidaritat, que te per objectiu treballar amb i per a les persones per construir la societat mitjançant accions i projectes socioeducatius com a eina de transformació social.

El monogràfic s’impartirà de forma gratuïta a la seu d’ARA, Rda. Torrassa 105, 3a planta, de L’Hospitalet (Metro L1 Santa Eulàlia)els dies 19 i 26 de gener de 9h a 14h.

Tot i ser una formació gratuïta requereix inscripció prèvia.

Més informació

Afegeix un comentari nou