Cibermarató per les malalties oblidades

Cibermarató per les malalties oblidades

Resum: 

MSF realitza per tercer any consecutiu una cibermarató per les malalties oblidades. A través del portal www.yonolvido.org difon el problema que pateixen milers de persones que segueixen morint diàriament per malalties que en realitat tenen cura.

Es calcula que cada dia moren unes 8.000 persones per no tenir accés als medicaments que podrien guarir les seves malalties com són la malària, Sida infantil, tuberculosi, la malaltia del son, el Chagas i el kala azar.

Amb aquesta cibermarató és pretén captar fons per tal d'ajudar a que els medicament arribin a pacients de països amb falta de recursos ja que per exemple amb 20 euros es poden tractar 220 nens malalts de malària o donar un tractament complet a 12 adults malalts de Chagas.

A banda de fer donatius però, també es pretén difondre aquesta problemàtica i per això en aquest portal s'ofereixen banners per tal que usuaris a nivell individual, entitats o empreses els puguin publicar a les seves pàgines web.

Per últim, també ofereixen l'opció d'adquiri el pack activista que conté posters i post-its per tal de fer la teva propia campanya a la feina, treball, amics o familia.

Podeu consultar aquest PDF informatiu.

Afegeix un comentari nou