Cicle de cinema i solidaritat, de la mà d'entitats gironines

 Font:
Font:

Cicle de cinema i solidaritat, de la mà d'entitats gironines

Resum: 

Des del passat setembre fins al juny de 2011 se celebra a Girona el cicle 'Cinema i Solidaritat: L'altra cara de la informació', que parla sobre temes relacionats amb els drets humans des de l'òptica de les entitats que treballen a Girona.

Aquest cicle té la voluntat de passar de la informació al coneixement, per tal que aquelles realitats que no són portada dels diaris puguin ser conegudes pel conjunt dels gironins i gironines.

Dins aquest cicle es projecta una pel·lícula al mes i s'obre debat al voltant del tema que tracti (seran sempre temes relacionats amb els drets humans). Diverses entitats gironines que treballen per la defensa dels drets humans han estat les encarregades de triar les pel·lícules, algunes de les quals són inèdites a Catalunya.

Totes les sessions comencen a les 20:30 hores, al cinema Truffaut, i l'entrada és gratuïta. En cadascuna d'elles hi haurà una presentació a càrrec dels membres de l'entitat que ha proposat el film i un debat després de veure la pel·lícula.

La primera sessió va tenir lloc a finals de setembre amb "Un grito desde el Sáhara" proposat per l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharauí. La segona es realitzarà el proper dimarts 19 d'octubre i es projectarà "Ned Med Vaabnene" (Deposeu les armes), un film danès antibel·licitsta de l'any 1914. Grec i l'Institut Català Internacional per la Pau són les entitats que han proposat aquesta projecció.

Podeu consultar el programa per conèixer les pel·lícules que s'emetran els propers mesos.

Afegeix un comentari nou