El cor ens torna a demanar festa

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El cor ens torna a demanar festa

Resum: 

Arriba la 21a Gran Festa del Cor al Parc d’Atraccions Tibidabo per recaptar fons pels infants i joves amb problemes al cor.

El Parc d’Atraccions Tibidabo i l’AACIC CorAvant es tornen a donar la mà per celebrar la 21a edició de la Gran festa del Cor el proper 24 d’octubre. Una jornada on petits i grans podran gaudir d’un dissabte ple d’activitats i festa. A més, els fons recaptats es destinaran als servei d’atenció directa que l’AACIC CorAvant duu a terme amb les persones amb cardiopatia congènita, les seves famílies i als professionals que intervenen durant les seves vides.

Com ja és tradició, no hi faltarà l’enlairament de globus per donar força a tots els infants i joves hospitalitzats i en record dels que ja no hi són. A més, es podrà gaudir de les atraccions del parc, i participar a moltes activitats per a que no pari la diversió i l’entreteniment. Així, hi haurà un taller de dibuix, l’Activijoc i, la tarda, la dansa també tindrà el seu espai amb l’exhibició “Batego per tu”.

Les entrades solidàries es podran adquirir el mateix dia 24 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo. Aquestes tindran un preu de 6 euros per als menors de 16 anys i de 26 euros a partir de 17 anys. Els tiquets inclouen un mocador solidari.

Cerca de voluntariat

Aquesta gran Festa necessita del cop de mà de persones voluntàries. Per això, si vols formar part de l’equip de 120 voluntaris, sempre hi haurà un lloc i una tasca per a que hi puguis col·laborar.

Objectiu

L’objectiu d’aquesta gran festa és, per una banda, sensibilitzar la ciutadania sobre les repercussions de viure amb una cardiopatia congènita. Per l’altra també es pretén recaptar fons per garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que l’AACIC CorAvant ofereix a les persones amb cardiopatia congènita, les seves famílies i els professionals relacionats que al llarg de les diferents etapes evolutives.

Afegeix un comentari nou