En marxa per la paràlisi cerebral

Autor/a: 
Comunicacio FCVS
 Font:
Font:

En marxa per la paràlisi cerebral

Autor/a: 
Comunicacio FCVS

Resum: 

El proper diumenge 7 d’octubre se celebrarà la segona edició de la carrera solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” que organitzen Ipsen Pharma i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i patologies similars (FEPCCAT).

La cursa, que pretén ser un referent en l’agenda solidària del país, vol implicar tota la societat catalana en una trobada lúdica i festiva on nens i adults, tinguin o no paràlisi cerebral o altres discapacitats, així com familiars, amics i esportistes puguin gaudir de la marxa d'1 o 5 km, segons esculli cada participant.

Amb la “Marxa per la paràlisi cerebral” es vol retre homenatge a totes les persones que d'una manera o altre conviuen amb la paràlisi cerebral o altres patologies similars i que dia rere dia treballen per dur una vida el més normalitzada possible. Alhora, la cursa vol donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral, reclamant-ne la igualtat d’oportunitats i la seva inclusió social.

Ipseb Pharma contribueix per segon any consecutiu en la Marxa, amb 15.000 euros per un mínim de 500 inscrits; en cas de no assolir-se aquest nombre d’inscripcions mantindrà el seu suport amb 25€ per cada participant. La FEPCCAT destinarà aquest donatiu a programes que beneficien les persones amb aquestes discapacitats.

Per inscriure’s a la cursa, com a participant o col·laborador en la fila zero, es pot fer una aportació mínima de 2€ per persona a:

  • Web: www.fepccat.org
  • Avgda. Sant Ramon Nonat (Les Corts) - Barcelona
  • Compte de La Caixa: 2100 0203 71 0200881638
  • El mateix dia de la cursa, sempre que no s’hagi arribat als 1500 participants (que és el màxim de corredors establert)

Afegeix un comentari nou