"Esport, més que esport", a l'Institut Guttmann

 Font:
Font:
 Font:
Font:

"Esport, més que esport", a l'Institut Guttmann

Resum: 

L’Institut Guttmann organitza els propers 13 i 14 de setembre els VIII Jocs esportius que, sota el lema “Esport, més que esport” i amb la participació de diverses entitats, es proposen donar a conèixer a pacients i expacients el gran ventall d’esports paralímpics que es practiquen.

L’Àrea de rehabilitació funcional de l’Institut Guttmann organitza els dies 13 i 14 de setembre a Barcelona els VIII Jocs esportius que enguany coincideixen amb la fi de la celebració dels Jocs Paralímpics a Londres.

L’Institut recorda que va ser justament en aquesta ciutat on Ludwig Guttmann, pare dels jocs paralímpics, va inaugurar el primer centre de rehabilitació per a persones amb lesió medul·lar amb l’esport com a eina terapèutica.

Sota el lema “Esport, més que esport”, les jornades d’esport adaptat s’estructuraran en dues parts. Al matí, hi haurà diferents activitats pràctiques d’esports paralímpics (rugbi, tennis, bàsquet, esgrima, tir amb arc, boccia, tennis taula i handbike).

Alhora, es podran visitar estands amb informació sobre diferents disciplines esportives i que comptaran amb la col·laboració de l’Associació HSA Spain, la Fundación Handix, l’Associació Play and Train i el pilot Miquel Serral.

Les tardes es dedicaran, en canvi, a conferències de diferents personalitats destacades del món de l’esport adaptat. Entre elles, s’hi inclouran xerrades d’esportistes que acaben de participar en els jocs de Londres 2012 com ara Júlia Castelló (natació) o Elena Jacinto i Quico Tur (tenis).

L’objectiu dels jocs és el de donar a conèixer a pacients i expacients de l’Institut la diversitat d’esports adaptats que es poden practicar tot i que les jornades estan obertes a tothom qui vulgui assistir-hi.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Institut Guttmann o bé consultar el programa de les jornades.

Afegeix un comentari nou