Exposició solidària de pintura d’Antonio Reverte, apadrinada per Ferran Adrià

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Exposició solidària de pintura d’Antonio Reverte, apadrinada per Ferran Adrià

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

El proper dilluns, dia 5 de març, el cuiner Ferran Adrià apadrina l’acte de presentació de l’exposició solidària del pintor impressionista Antonio Reverte, a l’Hotel Princesa Sofia de Barcelona. Una exposició solidària que anirà a benefici del Casal dels Infants.

Un cop més, el prestigiós cuiner Ferran Adrià dóna suport a la lluita per la igualtat d’oportunitats exercint de padrí de l’acte solidari que l’Hotel Princesa Sofia acull el proper 5 de març, dia en què s’inaugura l’exposició solidària de pintura de l’artista impressionista Antonio Reverte.

L'exposició es podrà visitar a la planta 9
de l'Hotel Princesa Sofia fins al maig.

El fons d’art FundReverte destinarà una part del benefici de la venda d’aquestes obres a donar suport als projectes del Casal dels Infants que treballen amb els infants, joves i famílies que viuen en situació de gran desavantatge social. Aquest suportextraordinari es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

L’aliança que han format FundReverte, a través de l’obra del pintor Antonio Reverte Oliva, i el cuiner Ferran Adrià amb el Casal dels Infants, és un exemple de compromís ciutadà amb la realitat més fràgil del nostre país. Només la suma d’esforços de la ciutadania pot donar el suport extraordinari per transformar les situacions de pobresa i injustícia social que encara molts infants, joves i famílies pateixen als barris del nostre país.

Si esteu interessats a assistir a la presentació cal confirmar assistència abans de l’1 de març, a través del telèfon 93 317 00 13,
o bé a través del correu electrònic tsanchez@casaldelsinfants.org

Afegeix un comentari nou