FGC ofereix 15 espais per a la promoció d'iniciatives solidàries

 Font:
Font:
 Font:
Font:

FGC ofereix 15 espais per a la promoció d'iniciatives solidàries

Resum: 

Les entitats sense afany de lucre que necessitin un espai per difondre una campanya poden disposar d'estacions i trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per exposar-hi el seu treball.

FGC ofereix aquests espais amb la voluntat que les entitats socials puguin exposar i informar als usuaris i usuàries de tren sobre els seus projectes i activitats. Així, tots i totes hi guanyen: la ciutadania pren consciència i les ONG fan difusió del seu treball.

L'associació Pallapupas ja ha aprofitat aquesta oportunitat i durant el mes de setembre dóna a conèixer la festa solidària Un dia de nassos al vestíbul Bergara de l’estació de Plaça Catalunya. Un dia de nassos, que tindrà lloc dissabte 1 d'octubre, és una festa solidària a benefici dels infants ingressats als hospitals.

Com sol·licitar un espai

Les entitats interessades poden triar entre 15 espais diferents de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. També hi ha l'opció de disposar d'uns espais publicitaris a l'interior dels trens (espais tertúlia) i de fer difusió a través del canal de televisió FGC que s'emet a diferents estacions. El ventall de possibilitats, doncs, és molt ampli.

Les instal·lacions se cedeixen per un període màxim d'un mes a fi de garantir espai a totes les institucions que en sol·licitin. Tanmateix, un cop finalitzat el termini de cessió d'instal·lacions, les entitats poden demanar un altre espai a FGC i arribar així al màxim de persones possible.

Per sol·licitar un espai només cal que emplenis aquest formulari amb les dades de la teva entitat tot indicant les preferències d'espai i dates.

FGC amb l'Associació Catalana de Fibrosi Quística

FGC també té la voluntat d'implicar-se directament en el desenvolupament d'accions de caire social i un grup de treballadors i treballadores de l'empresa ha engegat un projecte anomenat El Tren Solidari.

La presentació del grup es farà aquest cap de setmana, 17 i 18 de setembre, durant la celebració de la seva primera iniciativa, una jornada lúdicoesportiva en benefici de les malalties minoritàries.

Durant aquest primer any, els beneficis recaptats pel Tren Solidari aniran destinats a l'Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Afegeix un comentari nou