FITKAM: el festival de teatre infantil de Montmeló - Sant Joan de Déu

Autor/a: 
Mònica Beneyto
 Font:
Font:

FITKAM: el festival de teatre infantil de Montmeló - Sant Joan de Déu

Autor/a: 
Mònica Beneyto

Resum: 

La segona edició del Festival de Teatre Familiar de Montmeló, el FITKAM, que organitza l’associació de professionals del teatre familiar KACU MENSI, destinarà els guanys a la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Durant tres dies, els propers 23, 24 i 25 de maig, els carrers i espais escènics de Montmeló s’ompliran de més d’una vintena de propostes teatrals per a tota la família com el musical, la màgia, la dansa, titelles o contacontes.

L’Associació KACUMENSI, que engloba artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició, organitza aquest festival gratuït per promoure i defensar les arts escèniques per famílies, infants i joves.

Tots els espectacles són gratuïts amb inscripció prèvia, però com a novetat, aquest any, es demana una aportació d’un euro per entrada que s’aportarà integrament a la Fundació Sant Joan de Déu, una entitat que treballa per la millora de la salut i el benestar de les persones. Les entrades es podran comprar, a partir del 5 de maig, a través de la web o a l’Ajuntament de Montmeló. info@kacumensi.cat

Durant els dies del festival també es podran adquirir al Punt d’Informació del FITKAM. (info@kacumensi.cat)

Afegeix un comentari nou