Gran gala lírica a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual

Autor/a: 
Comunicacio FCVS/Finestrelles
 Font:
Font:

Gran gala lírica a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual

Autor/a: 
Comunicacio FCVS/Finestrelles

Resum: 

La Fundació Finestrelles organitza per al dimarts 9 d’octubre un concert líric a càrrec del tenor Àlex Vicens i l’Orquestra Barcelona Filharmonia dirigida per Daniel Antolí i presentant per Marcel Gorgori.

La Fundació Finestrelles ha organitzat per al proper 9 d’octubre una gran gala lírica a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual que tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona, a la Sala 2 Oriol Martorell.

El recital líric, que serà presentat per Marcel Gorgori, anirà a càrrec del tenor Àlex Vicens que interpretarà peces de obres de Tosti, Toldrà, Massenet, Bizet, Giordano i Verdi, entre d'altres. Estarà acompanyat per l’Orquestra Barcelona Filharmonia dirigida per Daniel Antolí.

Enguany, fa 35 anys que un conjunt de famílies, preocupades i decidides a millorar la qualitat de vida dels seus fills i filles amb discapacitat intel·lectual, van posar les bases del que actualment és la Fundació Finestrelles. El seu treball ha estat sempre orientat a incrementar la qualitat de vida de les persones que conviuen a l’entitat, cercant una millora contínua en el dia a dia.

Es pot demanar més informació al correu: info@fundaciofinestrelles.com

Afegeix un comentari nou