Gran recapte d’aliments a Catalunya

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Banc dels Aliments
 Font:
Font:

Gran recapte d’aliments a Catalunya

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Banc dels Aliments

Resum: 

Avui i demà més de 700 supermercats i mercats d’arreu de Catalunya duran a terme una recollida d’aliments bàsics per tal que les persones que més ho necessiten rebin ajuda alimentària.

La campanya, (30 de novembre i 1 de desembre), està organitzada simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i comptarà, com en edicions anteriors, amb la col·laboració de coordinadors i voluntaris puntuals durant els dies que duri la campanya. Els organitzadors confien superar les xifres de les edicions anteriors.

La recollida de l’any passat va sobrepassar amb escreix els objectius fixats de recaptar 800 tones d'aliments bàsics (llegums seques, llet, oli, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural) per tal de fer-los arribar a les persones més necessitades de casa nostra. Gràcies a la gran solidaritat del poble de Catalunya es van superar el miler de tones, amb la participació de 180 poblacions amb 600 punts de recollida a mercats i supermercats.

Els voluntaris són la base i la gran força del Banc dels aliments durant tot l’any, però en aquestes actuacions concretes es nodreix dels voluntaris puntuals que en la edició anterior va comptar amb la participació de 7.500 voluntaris.

En cas de famílies, escoles, associacions, agrupaments escolta, empreses o entitats interessades en col·laborar a la Campanya aportant un grup de voluntariat per classificar els aliments recollits poden escriure a: granrecapte@bancdelsaliments.org

Afegeix un comentari nou