II Concurs de Curtmetratges d'Educació Social

 Font:
Font:

II Concurs de Curtmetratges d'Educació Social

Resum: 

El Col·legi d'Educadores i Educadors de Catalunya (CEESC) anima a totes les persones, associacions, col·lectius i institucions a participar a RetinES 2010, II Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d'Educació Social. Els treballs hauran de reflectir algun aspecte de la tasca de l’educació social i el termini per entregar-los serà el 15 de setembre.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona física o jurídica o qualsevol tipus d’institució, associació, col·lectiu o persona, tant si està vinculada a l’educació social com si no ho està.

Els treballs (curtmetratges o projectes audiovisuals) hauran de reflectir algun aspecte de la tasca de l’educació social, ja sigui com a tema o com a part del procés de creació. Podran ser abordats sense distinció de gèneres i es poden presentar obres de ficció, documental i d’animació, entre altres. Tant la temàtica com el procés de creació seran valorats quant a la seva transcendència des de la perspectiva de l’educació social.

Els treballs hauran de tenir una durada mínima d’1 minut i màxima de 20 minuts, inclosos els títols. El termini per presentar les obres acabarà el 15 de setembre a les 18:00 hores.

Seran seleccionats sis treballs audiovisuals finalistes, que es donaran a conèixer el mateix dia 15 de desembre en un passi en obert de les obres presentades. D’aquests treballs en seran escollits els premiats, així com les tres mencions especials. Els noms dels guanyadors/ores i els treballs seleccionats seran publicats a la pàgina web del CEESC.

Per ampliar informació consulteu les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou