L’Associació d’Amputats Sant Jordi i la Fundació Pax signen un conveni per promoure el projecte “Per i per a la solidaritat” a Kosovo

 Font:
Font:

L’Associació d’Amputats Sant Jordi i la Fundació Pax signen un conveni per promoure el projecte “Per i per a la solidaritat” a Kosovo

Resum: 

Les dues associacions signaran un conveni el proper dijous 25 de febrer per posar en marxa un centre ortoprotèsic i de rehabilitació a Kosovo per atendre unes 70 persones amputades per culpa de les mines anitpersona.

Ja fa gairebé set anys que l’Associació d’Amputats Sant Jordi, amb el suport de l’empresa MRW i l’Institut Desvern de Protètica, duu a terme el projecte “Per i per a la solidaritat”. Es tracta d’una iniciativa per a rebre, emmagatzemar, reciclar i reutilitzar material ortoprotèsic en desús. Ara, l’associació cooperarà amb la Fundació Pax, una entitat que lluita per l’erradicació de les mines antipersona i per donar suport a nens amputats a qualsevol lloc del món.

Les dues entitats signaran un conveni de col·laboració per posar en marxa un centre de rehabilitació a Kosovo. La presidenta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi, Pilar Díaz López, i el president de la Fundació Pax, Juan Alberto Valls Jové, signaran el conveni aquest dijous 25 de febrer a les 12h a la Sala d’actes de Casa Golferichs.

La signatura serà presidida pel Comissionat de l’Acaldia de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon Nicolau, i hi assistiran també el president execcutiu de MRW, Francisco Martín i el Co-fundador de l’Isntitut Desvern de Potètica, Joan Masramon.

Dia: 25 de febrer
Hora: 12h
Lloc: Sala d’actes Casa Golferichs (Av. Gran Via de les Corts Catalanes, 491)

Comentaris

Hola que tal?? Soc la Irene, la noia que estaba realitzan el treball sobre el dolor fantasma, que hem vaig reunir amb la Teressa. Era per saber si hem podrieu donar algun contacte més per ferli unes 10 preguntes o si voleu us puc enviar el questionari per e-mail i li podeu donar a algunes persones de l'associació, a per cert l'home que li vaig fer les preguntes molt amable. També m'agradaria saber cuan podré anar a fer algun servei volontari ja que tinc moltes ganes!! Espero resposta petons. Irene.

Afegeix un comentari nou