La Creu Roja commemora 140 anys a Barcelona

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

La Creu Roja commemora 140 anys a Barcelona

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

Resum: 

La Creu Roja ha commemorat que porta des del 1872 a la capital catalana i atén actualment més de 70.000 persones arreu de la ciutat. L’acte de commemoració es va fer al Saló de Cent de Barcelona on van assistir l’alcalde la ciutat, Xavier Trias, el president de la Creu Roja Catalunya, Josep Marqué, i el president de Creu Roja de les comarques de Barcelona, Josep Quitet.

.

La Creu Roja ha commemorat el seu 140è aniversari a Barcelona. L'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el president de la Creu Roja Catalunya, Josep Marqué, han presidit l'acte de comemmemoració que s'ha fet al saló de Cent de l'Ajuntament. El president de la Creu Roja de les comarques de Barcelona, Josep Quintet, ha destacat que l'organització es va implantar com a iniciativa de la societat barcelona per crear una societat d'auxili formada per voluntaris.

"És un honor poder compartir un aniversari d’una entitat tan important, necessària i estimada com la Creu Roja” ha afirmat Trias.

Actualment la Creu Roja de Barcelona atén 77.521 en els seus programes socials i compta a la ciutat amb un pressupost de més de 16 milions d’euros i amb més de 2.500 voluntaris i 44.000 socis. Organitza programes socials per atendre col·lectius vulnerables, té funcions de socors i emergències en esdeveniments culturals, esportius o a les platges, durant la temporada d’estiu i té programes de cooperació internacional.

Afegeix un comentari nou