La presidenta de l'Associació d'Amputats Sant Jordi, regidora de l'Ajuntament de Barcelona

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Amputats Sant Jordi
 Font:
Font:

La presidenta de l'Associació d'Amputats Sant Jordi, regidora de l'Ajuntament de Barcelona

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Amputats Sant Jordi

Resum: 

A partir del dijous 19 d’abril, Pilar Díaz López, presidenta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi, passarà a formar part de l’Ajuntament de Barcelona al prendre possessió del seu nou càrrec com a regidora del grup municipal socialista.

La nova regidora arriba a l’Ajuntament després dels canvis que hi ha hagut en aquest grup municipal un cop l’exalcalde Jordi Hereu ha deixat la Casa Gran, el passat 30 de març.

Una dilatada trajectòria en el moviment associatiu català avala a Pilar Díaz que, des de l’any 2002, és la presidenta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi, càrrec que ocupa de manera totalment voluntària com la resta de representants de la junta directiva d’aquesta entitat.

Tot i que aquesta és la seva primera experiència en política, la vinculació de Díaz amb l'Ajuntament de Barcelona no és nova ja que des de l’any 2007 forma part, com a membre del Consell Rector, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat del Consistori barcelonès. Així mateix, també és representant, des de 2007, de les Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona al Consell de Ciutat de l’Ajuntament i, des de 2008, és membre de la comissió permanent d’aquest.

Díaz, amb una extensa trajectòria en el món associatiu de la ciutat, és una ferma defensora de la veritable igualtat d’oportunitats per a les persones amb diversitat funcional, especialment amputades. Actualment és vocal de salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Més informació: comunicacio@amputats-santjordi.org i Tel. 933 453 905

Comentaris

Visca la independència de les entitats! Això sí que és capacitat d'incidència social!

Afegeix un comentari nou