Les noves tecnologies una nova eina per a la inserció laboral

Autor/a: 
FCVS/comunicació

Les noves tecnologies una nova eina per a la inserció laboral

Autor/a: 
FCVS/comunicació

Resum: 

La Fundació ONCE ha presentat el projecte Microlabora,una nova eina d’ocupació que aprofita les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat.

La iniciativa compta amb el portal Microlabora, una plataforma 2.0 que pretén apropar les empreses al àmbit de la discapacitat. A través de la web, les persones amb discapacitat podran accedir a petites tasques que diferents empreses penjaran al portal, i que poden consistir en la realització d’una traducció o en la difusió d’una campanya, per exemple.

Totes les tasques tindran en comú que es realitzaran en mode de tele-treball, es a dir a través d’una connexió a Internet, i el temps de realització no serà superior als set dies. A més, totes les col·laboracions seran remunerades, i compatibles amb la recepció d’una prestació social.

El projecte aprofita eines i recursos principalment vinculats a les noves tecnologies, Internet, correu electrònic i missatgeria instantània, així com altres formes de comunicació en línea cada vegada més potents, com posa de manifest l’èxit del vídeo currículum de Luis Castro.

Microlabora s’emmarca en el “Pla Avanza2”, finançat pel Ministeri espanyol d’Indústria, Turisme i Comerç. El seu objectiu és potenciar l’acostament de les persones amb discapacitat al mercat laboral, i al mateix temps, facilitar a les empreses el coneixement de les potencialitats laborals de les persones amb alguna discapacitat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou