Marató per la Pobresa: Gran acte festiu, el diumenge 27, a Pallejà

Autor/a: 
FCVS/ Ajuntament de Pallejà
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Marató per la Pobresa: Gran acte festiu, el diumenge 27, a Pallejà

Autor/a: 
FCVS/ Ajuntament de Pallejà

Resum: 

Aquest diumenge 27 de maig tota la ciutadania del Baix Llobregat està convocada a prendre part de les activitats programades per l’Ajuntament de Pallejà i la Federació Catalana de Voluntariat Social per a donar recolzament a La Marató per la pobresa promoguda per Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3. A les 13.43 està prevista la connexió de TV3 en directe!

A partir de les 11 h, la plaça del Castell esdevindrà el punt de concentració de les activitats que culminaran a les 12,30 h amb el gran joc de la cadira, acte central de la jornada.

Prèviament al joc, tots el voluntaris i ciutadans, podran gaudir amb diverses actuacions en viu com les de Samueliko y los Guailers o Víctor Estévez d’OT a més del flashmob dels voluntaris i la participació de diferents entitats del municipi com els Gegants i Capgrossos, Bastoners, Dimonis, Palmas y al Compàs i Alma Flamenca.

Paral·lelament s’instal·laran paradetes solidàries d’entitats i podran prendre part de la xocolatada i els tallers per als infants.

La participació al joc de la cadira, que suposarà una aportació solidària de 3 €, serà el moment en el que TV3 connectarà en directe amb les activitats que es duran a terme al nostre municipi.

(PROGRAMA ADJUNT)

Afegeix un comentari nou