Més de mig milió d’euros per a l’Esclerosi Múltiple gràcies al Mulla’t

 Font:
Font:

Més de mig milió d’euros per a l’Esclerosi Múltiple gràcies al Mulla’t

Resum: 

La Fundació Esclerosi Múltiple ha recaptat més de mig milió d’euros. Mé sde 600 piscines participen en el 17è Mulla’t. Al setembre començarà la construcció d’un centre integral de tractament per la malaltia

Aquest diumenge més de 100.000 persones i 3.200 voluntaris s’han mullat per l’esclerosi múltiple, en la 17ª edició del Mulla’t, organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple. Hi han participat 600 piscines, 12 clubs nàutics i més de 100 embarcacions de vela, i per primera vegada la campanya s’ha ampliat de la piscina a la platja, gràcies a un acord amb la Federació Catalana de Vela i el Museu Marítim de Barcelona.

En l’acte central de la campanya, que s’ha fet a la piscina del DIR Diagonal de Barcelona, hi han assistit polítics com Artur Mas, Oriol Pujol, Xavier Trias, Sara Jaurieta, Jordi Portabella i la consellera de Salut Marina Geli.

La Consellera ha explicat que a partir del setembre es començarà a construir un nou centre integral per al tractament de l’esclerosi múltiple a l’Hospital Vall d’Hebrón amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple, la Fundació del Futbol Club Barcelona i l’Obra Social de La Caixa.

Afegeix un comentari nou