Passa un dia de nassos amb Pallapupas, pallassos d'hospital!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Passa un dia de nassos amb Pallapupas, pallassos d'hospital!

Resum: 

El proper diumenge 7 d’octubre, Pallapupas et convida a passar un dia de Nassos per millorar la qualitat de vida dels infants ingressats en hospitals catalans.

Un any més, Pallapupas, pallassos d’hospital, celebra la seva gran festa solidària amb el doble objectiu de recaptar fons pels seus projectes als hospitals catalans i de sensibilitzar la ciutadania sobre la situació dels infants i joves hospitalitzats.

Enguany, Un dia de Nassos tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre, a quatre dels principals espais d’oci de la ciutat: el Zoo, el Tibidabo, el Museu del FC Barcelona i El Poble Espanyol. Tots quatre oferiran un 50% de descompte en les seves entrades per col·laborar en aquesta tercera edició de la festa de Pallapupas.

Els diners recaptats es destinaran als projectes que l’entitat manté als hospitals catalans per fer-hi menys traumàtica l’estada dels infants i joves, aportant “tendresa i humanitat” en aquest procés i, en definitiva, humanitzant la salut.

Enguany, Pallapupas compta també la col·laboració de José Manuel Pinto, porter del Futbol Club Barcelona, que s’ha posat el nas per donar suport a l’entitat. Les persones assistents també podran posar-se un nas vermell -que es lliurarà en el moment de recollir les entrades- en senyal de suport als infants.

Les entrades anticipades d'Un Dia de Nassos ja estan a la venda al web de la festa on les persones que no puguin assistir-hi també poden comprar un “nas virtual” per recolzar a distància la feina dels pallassos d’hospital.

Vídeo "Pallapupas t'ha preparat un dia de nassos!":

Vídeo "José Manuel Pinto té nassos":

Afegeix un comentari nou