Per Sant Jordi, llibres, roses i punts de llibre

 Font:
Font:

Per Sant Jordi, llibres, roses i punts de llibre

Resum: 

El Centre de Documentació i Recursos Pedagògics de SIDA STUDI celebra el dia del llibre amb una edició especial de punts de llibre

El 23 d'abril se celebra Sant Jordi, la festa del llibre i la rosa, i, un any més, la nostra biblioteca se suma a aquesta diada amb una edició especial de punts de llibre. Amb la col·laboració de la il·lustradora Clara Herreros, el Centre de Documentació i Recursos Pedagògics ha editat vuit nous dissenys que s'incorporen a la nostra col·lecció de campanyes del fons documental.

Aquests nous punts els trobareu a la nostra biblioteca, al carrer del Carme, i en diferents estands d'entitats que participen en la trobada ‘El Raval aprèn del Raval’ juntament amb el material preventiu “Kit del Plaer”. També en altres equipaments culturals del nostre barri: la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu, la Biblioteca Rosa Sensat, la Biblioteca Andreu Nin-Gòtic la llibreria La Central del Raval, el Centre Cívic Drassanes, el CIAJ i a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver de l’Eixample i la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras.

D'altra banda, al web SIDA STUDI podeu veure una galeria d'imatges amb una selecció de punts de llibre editats per associaciosn de VIH/sida d'àmbit estatal i internacional amb motiu de campanyes de sensibilització o celebracions del Dia Mundial de la Sida. Al mateix temps, si voleu llegir, us suggerim consultar la secció de monogràfics on trobareu un recull de novel·les sobre sida.

Afegeix un comentari nou