Recollida de material ortopèdic per enviar al Marroc

 Font:
Font:

Recollida de material ortopèdic per enviar al Marroc

Resum: 

L’Associació d’Amputats Sant Jordi i el Club Puravida 4x4 recullen material ortopèdic per enviar al Marroc. L’Associació ja fa gairebé set anys que, amb el suport de l’empresa de missatgeria i l’Institut Desvern, duu a terme el projecte “Per i per a la Solidaritat” que consisteix a emmagetzemar i reciclar material ortopèdic en desús.

Aquest any, després de l’experiència del primer Raid Solidari organitzat pel club Puravida 4x4 per països del nord d’Àfrica, les dues entitats han decidit col·laborar per enviar material ortopèdic en desús (cadires de rodes, crosses, caminadors, etc.) per enviar-lo com a ajuda humanitària al Marroc.

Tothom qui ho vulgui pot portar material ortopèdic a qualsevol seu de l’empresa MRW i participar en la xerrada informativa del proper 9 de febrer al Saló Rosa de l’Hotel NH Calderón (Rambla Catalunya, 26) de Barcelona a partir de les 12h.

A la sessió informativa hi assitirà, la presdienta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi, Pilar Díaz, el director de Raid Solidari Puravida i vicepresident del Club Puravida 4x4, Manuel Cordón, el president d’Alliance Méditerranéen des a mis du Maroc, Aziz Raïs, el director de Realcions Externes de MRW, Paco Sosa i el Comissari de l’Alcaldeia de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona, Ramón Nicolau.

L’equip del Raid Solidari Puravida aprofitarà el segon raid que es realitza pel Sàhara entre els dies 26 de març i 3 d’abril per lliurar el material recollit i per entregar també un mòdul sanitari mòbil a l’Institut Nacional Oncològic de Rabat (INO) realitzat per l’Associació de Lluita contra el Càncer i un mòdut sanitari mòbil a l’Hospital General de Smara.

Més informació:
Associació d'Amputats Sant Jordi
Pura Vida 4x4

Afegeix un comentari nou