Suma’t al Rosa

 Font:
Font:

Suma’t al Rosa

Resum: 

El 19 d'octubre és el Dia Internacional contra el Càncer de Mama i l’aecc-Catalunya Contra el Càncer ha preparat activitats per conscienciar sobre una malaltia que afecta a 1 de cada 8 dones.

Sota el moviment “Suma’t a l’aecc, suma’t al rosa” l’entitat ha preparat activitats a Barcelona per al Dia Internacional contra el Càncer de Mama. En especial destaca la “Nit Màgica”, amb la il·luminació de color rosa de la Sagrada Família, i l’”Arbre del Record”, una passejada fins a l’arbre centenari del Parc de la Ciutadella en memòria per la lluita contra el càncer de mama. No obstant, hi ha moltes més activitats com un concert, punts informatius, una cursa... Fes una ullada al programa que adjuntem per no perdre-te’n cap.

“Suma’t a l’aecc, suma’t al rosa” és un moviment que simbolitza la lluita i, sobretot, un punt de vista positiu i solidari de tota la població que es fa realitat cada 19 d’octubre. Per sumar-te al rosa pots fer-ho de diferents maneres: participant a les activitats; fent arribar el programa que t’adjuntem a amics i familiars; posant-te un llacet rosa el 19 d’octubre o fent arribar el teu desig a l’arbre dels desitjos.

L’aecc-Catalunya Contra el Càncer és una entitat formada per voluntaris, socis i personal contractat amb l’objectiu comú de lluitar contra el càncer. Us animem a participar en els actes del Dia Internacional contra el Càncer de Mama. Per confirmar la vostra assistència, podeu contactar amb la Sra. Elisabet Herranz al 932.002.099 ext. 16 o enviant un correu electrònic a elisabet.herranz@aecc.es.

Afegeix un comentari nou