Telefónica presenta "La Hora del Recreo"

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Fundación Telefónica
 Font:
Font:

Telefónica presenta "La Hora del Recreo"

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Fundación Telefónica

Resum: 

Kim Faura, director de Telefónica a Catalunya i Javier Nadal, vicepresident Executiu de Fundación Telefónica presentaran el proper 21 de març el llibre: La Hora del Recreo. Aquesta obra, de reportatges fotogràfics i escrits, pretén acostar-nos a una dura realitat social: la del treball infantil a Llatinoamèrica.

El llibre és una mirada diferent, real, compromesa, solidària, sensible i respectuosa a aquest greu problema social. L’obra són 16 històries reals de Proniño, el programa social de Telefónica per a l'eradicació del treball infantil a Llatinoamèrica.

Els fotògrafs participants: Álvaro Ybarra Zavala, Carlos Spottorno, Lurdes R. Basolí, Renzo Giraldo y Walter Astrada.

Escriptors: Ángeles Caso, Alonso Cueto, Care Santos, Espido Freire, Fernando Iwasaki, Gustavo Martín Garzo, Héctor Abad, Javier Reverte, Lola Beccaria, Luisgé Martín, Marta Rivera de la Cruz, Ricardo Menéndez Salmón, Rosa Regás, Santiago Roncagliolo, Soledad Puértolas i Vicente Molina Foix.

Intervindran en la presentació:
_Kim Faura, director de Telefónica a Catalunya, Javier Nadal, vicepresident Executiu de Fundación Telefónica, Fernando Marías, escriptor, Carlos Spottorno, fotògraf, Care Santos, escriptora i Lurdes R. Basolí, fotògrafa.

  • Dia: 21 de Març. 19:00 h.
  • Lloc: Torre Telefónica Diagonal 00
  • Plaça d'Ernest Lluch i Martín, 5 (Barcelona)


*Es prega confirmar assistència al telèfon 93 123 40 15
o mitjançant un correu electrònic a l'adreça paola.silanocedron@telefonica.esAfegeix un comentari nou