Voleu col·laborar amb la campanya "Una mirada crítica per una ciutadania crítica"?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Voleu col·laborar amb la campanya "Una mirada crítica per una ciutadania crítica"?

Resum: 

La revista digital AulaMèdia torna a posar en marxa la campanya "Una mirada crítica per una ciutadania crítica". Enguany vol posar l’accent en la necessitat de l’Educació en Comunicació per generar una mirada crítica davant la manipulació informativa, la publicitat, etc.

Per poder desenvolupar la campanya necessiten suport econòmic, però també idees creatives. Per això demanen la col·laboració per crear el vídeo promocional de la campanya. Totes aquelles persones que tinguin una idea genial per al vídeo el poden realitzar i penjar al bloc d'aquesta iniciativa. Quan estigui penjat cal notificar-ho a l'adreça de correu electrònic educom[arrova]aulamedia.org.

El contingut haurà de tractar sobre el lema de la campanya: "Una mirada crítica per a una ciutadania crítica" i no podrà tenir una durada de més de 30 segons. Haurà d'incloure el motiu gràfic de la campanya (megàfon) i al final caldrà inserir el logotip de la campanya (ull). S'haurà de presentar abans del 22 de desembre de 2010.

Els millors vídeos els s'enllaçaran en l’apartat Nous vídeos del bloc i una selecció del vídeos es visionarà a les Jornades d’Educació en Comunicació de gener de 2011, organitzades per AulaMèdia.

Voleu col·laborar en fomentar una ciutadania crítica? Doncs ja sabeu, poseu les càmeres i editores de vídeo en marxa! AulaMèdia n'ha fet alguns com a exemple. Aquí teniu un d'ells:


Una mirada crítica per a una ciutadania crítica_nena
Carregat per aulamedia. - Descobreix nous vídeos de Film i TV.

Afegeix un comentari nou