Voluntariat Corporatiu a la 3ª Setmana de l'RSE a Catalunya

Autor/a: 
Associació + Responsables
 Font:
Font:

Voluntariat Corporatiu a la 3ª Setmana de l'RSE a Catalunya

Autor/a: 
Associació + Responsables

Resum: 

Des de la 3ª Setmana de l'RSE a Catalunya proposem el dia 28 de Juny una jornada dedicada a la promoció del Voluntariat a entitas d'acció social i mediambiental. Es tracta de facilitar espais de relació entre empreses i organitzacions de caràcter social per fomentar la col•laboració estable entre el món de l'empresa i el tercer sector.

La 3ª Setmana de l'RSE a Catalunya et convida a demostrar que tots i totes podem ser mes responsables.

Si ets una entitat sense ànim de lucre, t’animem a que presentis el teu projecte a la nostra web, i que proposis una activitat de voluntariat per al dijous 28 de Juny per a rebre persones voluntaries que donguin suport a la teva tasca social.

Jornada dedicada a la promoció del voluntariat a entitats d'acció social i medi ambiental per part de les persones treballadores. Es tracta de facilitar espais de relació entre empreses i organitzacions de caràcter social per fomentar la col•laboració estable entre el món de l'empresa i el tercer sector.

Es facilitaran projectes i col·laboradors socials perquè les Pimes i els seus treballadors puguin dedicar aquesta jornada al voluntariat empresarial. No oblidem que aquest tipus d'activitat potencia el sentiment de pertinença i identificació amb el projecte empresarial (motivació dels treballadors).

Inscriu-te !!!!!!

Afegeix un comentari nou