Xavier Agustí ha assolit el repte de recórrer 356 km. solidaris per al càncer infantil

 Font:
Font:

Xavier Agustí ha assolit el repte de recórrer 356 km. solidaris per al càncer infantil

Resum: 

La fundació Enriqueta Villavecchia ha estat la destinatària de l’esforç del muntanyenc Xavier Agustí que ha rebut el suport de nombrosos seguidors que han ofert diverses quantitats per quilòmetre recorregut.

L’esportista Xavier Agustí, gran afeccionat als trials de muntanya, es va proposar recórrer 365 km. de muntanya en tres etapes per recaptar fons per a una causa solidària. Va triar com a causa el càncer infantil i com a destinatària la Fundació Enriqueta Villavecchia, amb la intenció de recollir 7000 euros, a través dels donatius que nombrosos seguidors han fet pels quilòmetres recorreguts.

Xavier Agustí ha fet els tres trials: Travessa Núria/Queralt el 30.06.12, amb 92 km; ultra triall Aneto el 28.07.12 amb 96 Km., i l’etapa més dura, l’ultra Montblanc, el 31.08.12, havia de ser de 168 km. però, per raons meteorològiques molt adverses, finalment va fer-ne 103 km. En el còmput total del repte Xavier Agustí ha recorregut 291 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de més de 17.600 metres en un temps de 58 hores i 48 minuts per cobrir el 100% dels quilòmetres possibles.

Per part de l’esportista ja s’ha assolit el repte, ara queda aconseguir la fita de la recaptació proposada.

Es poden continuar fent donatius a: http://www.migranodearena.org/donacion.php?id=1526

Afegeix un comentari nou