Dóna una segona vida als teus llibres per Sant Jordi col·laborant en la inserció laboral de persones amb malaltia mental

Autor/a: 
Femarec
 Font:
Font:

Dóna una segona vida als teus llibres per Sant Jordi col·laborant en la inserció laboral de persones amb malaltia mental

Autor/a: 
Femarec

Resum: 

S’apropa un dels dies més especials de Catalunya, la Diada de Sant Jordi. I per celebrar aquesta jornada, Femarec vol implicar a tots i totes els i les barcelonins i barcelonines vers un objectiu social: la inserció laboral de persones amb especials dificultats de trobar feina.

Per a aquest Sant Jordi, la cooperativa sense afany de lucre Femarec disposarà d’una parada al centre de Barcelona per vendre llibres de segona mà i recaptar així fons per al seu projecte FemVia Prelaboral. Aquest és un servei d’atenció social amb la finalitat d’ajudar a persones amb Trastorn Mental Sever que, per diverses raons, no estan en condicions d’accedir directament al món laboral.

Els llibres que es vendran seran tots els que es recaptin amb la col·laboració de la ciutadania, la qual pot fer arribar els seus llibres que ja no en faci ús als centres de Femarec (Oficines: C/ Tres Senyores 1; Formació: C/ Sardenya 68; CET: C/ Maresme 67) i destinar-los d’aquesta manera a aquesta acció. Com seran donacions, els llibres es vendran a un preu simbòlic, entre 2 i 5 euros, fet pel qual quants més llibres arribin a l’entitat, més possibilitats de recaptar fons per a la inserció laboral d’aquests col·lectiu.

Els llibres els vendran els propis usuaris i les pròpies usuàries del FemVia Prebaloral, els i les quals han fet una crida al bloc que gestionen A la meva bola per recaptar llibres a tothom que hi vulgui participar. Els beneficis que s'aconsegueixin s’invertiran en el mateix projecte, fent possible l’ampliació del recursos del servei. A més, tots aquells llibres que no es venguin serviran per ampliar la biblioteca de Femarec, una eina que utilitza l’entitat per fomentar la lectura entre els seus i les seves alumnes.

L’entitat

Femarec SCCL és una entitat d’Acció Social que treballa, des de fa més de 20 anys, per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió, actuant en els àmbits d’orientació sociolaboral, anàlisi de la millora de l’ocupabilitat, atenció psicològica i assistencial, formació ocupacional, formació continuada a professionals, Centre de Dia, Centre Especial de Treball, activitats culturals i de lleure, prelaboral i projectes socials i d’intercanvi d’experiències.

Oficines centrals: C/ Tres Senyores 1

Centre de formació: C/ Sardenya 68

CET: C/ Maresme 67

Comentaris

A partir de quan podem portar els llibres? I en quin horari? Gracies Mª del Mar

  1. Hola Mª del Mar! A partir d'ara i de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 h. i de 15:00 a 18:00 h. i els divendres de 8:00 a 15:00 h., a qualsevol dels nostres centres: Sardenya 68 - Tres Senyores 1 - Maresme, 59 de Barcelona. Els hi esperem!

Afegeix un comentari nou