Curs de Comunicació 2.0 per a entitats!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Curs de Comunicació 2.0 per a entitats!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

L'alumne coneixerà les últimes eines 2.0 i xarxes socials que poden ser útils per la entitat. El curs començarà el 27 de gener i acabarà el 23 de febrer, i té un cost de 15 euros.

Avui en dia la tecnologia i Internet està deixant petjada a les eines de comunicació habituals. El concepte Informàtica ha deixat pas al concepte de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Avui en dia estan sorgint aplicacions, eines i xarxes socials, què tothom està utilitzant per comunicar-se i la vostra entitat també les ha de fer servir si no vol quedar endarrerida. Facebook, Twitter, Tuenti, Hootsuite, Instagram, TweetBinder, Whatsapp... són algunes de les xarxes socials i eines 2.0 que estan presents a Internet, però com les heu d'utilitzar? Heu d'estar presents a totes? Quina és l'estratègia a seguir?

El Pla de Formació pel Voluntariat ofereix un nou curs adreçat a les persones que vulguin aprendre a crear una estratègia de comunicació i vulguin conèixer el màxim d'eines 2.0 i xarxes socials existents. Aquest curs començarà el 27 de gener i acabarà el 23 de febrer, amb una dedicació de 5 hores a la setmana.

Al llarg de les 4 setmanes es treballarà:

  • El Pla de Comunicació 2.0.
  • El procés de planificació i d'escollir les xarxes socials i eines 2.0.
  • Accions de Community Manager.
  • Mesurar les Accions.

Per apuntar-se al curs, heu d'omplir i trametre aquest formulari. Un cop rebut el formulari, s'enviaran les dades bancàries per fer el pagament del curs. El curs es realitzarà per Internet a través d'un Entorn Virtual d'Aprenentatge i té un cost de 15 euros. Els únics requeriments són els següents:

  • Disposar d'un coneixement bàsic de Xarxes Socials
  • Haver realitzat un curs en línia (UOC, UNED, Moodle...)
  • Disposar d'accés a un ordinador amb connexió a Internet.

Així doncs, no perdis aquesta nova oportunitat per formar-te!

Comentaris

He fet un cura a l'iIOC. Pica fer el cura?

Hola, ens sembla molt interessant aquest curs, però hem fet tard per apuntar-nos.hi. No es repetirà en el futur? Ens resultaria molt interessant i tindrieu més d'un alumne de la nostra entitat! ;)

Hola!

Doncs sí, de cara al novembre es repetirà el curs un altre cop. A l'octubre anunciarem tota la informació.

fins aviat!

Afegeix un comentari nou