L’atenció integral i centrada en la persona

L’atenció integral i centrada en la persona

Resum: 

El Consorci de Salut i Social de Catalunya celebra el 6 de març una jornada adreçada, entre altres coses, a donar visibilitat a l’atenció de les persones en situació de dependència.

L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliva CEU (C. Bellesguard, 30 – Barcelona) i està dirigit tant a professionals de l’àmbit de la gestió i/o intervenció com a entitats no lucratives que promouen l’atenció d’aquestes persones.

Al llarg del matí, els assistents podran escoltar una conferència de la presidenta de la la Fundación Pilares para la Autonomía Personal, Pilar Rodriguez, i conèixer experiències i bones pràctiques que promouen una atenció integral i centrada en les persones.

Per assistir, només cal realitzar la inscripció prèvia a través d’aquest link i abonar 20€ al número de compte 2013 0088 62 0200448597, indicant en el concepte el nom i cognoms. Un cop realitzat el pagament, cal enviar el justificant al correu inscripcions@consorci.org

Programa

09.30h-09.45h Inauguració

  • Carmela Fortuny, directora general de l’ICASS
  • José A. García, director general del CSC
  • Manel Valls, coordinador de la Comissió de Gestió Social del CSC
  • Carlos Pérez del Valle, rector de la Universitat Abat Oliva CEU

09.45h-11.00h Conferència magistral: El modelo AICP: bases científicas, principios y criterios de intervención y ámbitos de actuación

11.00h-11.30h Pausa cafè

11.30h-12.45h Taula rodona: Experiències actuals a Catalunya en l’atenció centrada en la persona

12.45h-13.45h La coordinació dels serveis socials en el territori

  • Mònica Ribas, subdirectora general d’Atenció a les Persones i de l’Autonomia Personal de l’ICASS

13.45h-14.00h Cloenda

Etiquetes: 

Comentaris

Excelente información. Las personas en situación de despecia son personas a las que hay que cuidar muy mucho y que necesitas una ayuda total.

Saludos desde la tu enfermera a domicilio enfermeracuidadosbcn.com

Afegeix un comentari nou