Curs de Comunicació 2.0 per entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:

Curs de Comunicació 2.0 per entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

Com ha de ser la presència d'una entitat en el món del socialmedia? Quines són les estratègies de l'entitat? I quines xarxes podem escollir?

El Teb ofereix en el marc del Pla de Formació pel Voluntariat de Catalunya, el Curs de Comunicació 2.0 adreçat als responsables de comunicació d'una entitat. La formació té una durada de 20 hores i es realitzarà online, del 18 de maig al 12 de juny. La inscripció es pot fer emplenant aquest formulari i té un cost de 15€.

Els continguts del curs seran els següents:

  • La web 2.0, el pla de comunicació i la terminologia utilitzada. El concepte de la web 2.0 ha influït molt perquè hagin sorgit moltes eines i xarxes socials dins Internet. Abans de fer-les servir, cal una planificació i entendre bé tots els termes.
  • El procés de planificació. Abans de posar-se a escriure continguts a les xarxes socials, cal pensar una planificació per arribar a estar en el canal adequat.
  • Les accions a realitzar. La qualitat del contingut és tan important com la planificació. La classificació del contingut mitjançant etiquetes us pot ajudar a estendre el contingut, o no. Utilitzar les eines correctes de community manager també us ajudarà.
  • Les estadístiques. Si voleu analitzar les accions realitzades, cal passar per les estadístiques. Però sobretot, abans, cal entendre-les bé. Això us ajudarà a determinar si la vostra estratègia és vàlida o no.

Comentaris

Hola,

m'interessaria molt participar en aquest curs, però justament aquestes dates són bastant boges d'activitat i no crec que hi pugui participar gaire activament... :-(

Teniu previst tornar-lo a fer en algun altre moment?

Moltes gràcies! :-)

Hola David,

De cara al setembre segurament tornarem a fer aquesta formació. Estiguet atent al portal!

Fins aviat!

Bon dia,

El Curs de Comunicació 2.0 adreçat als responsables de comunicació d'una entitat és només online?

Em pots passar el temari per veure detalladament el contingut del curs??

Merci

Salutacions

Hola Marcos!

Sí, es tracta d'un curs online. Ens pots escriure a dospuntzero@xarxanet.org per aclarir dubtes i perquè et puguem explicar més en profunditat el temari.

Gràcies pel teu interès!

Hola

Porto el web d'una associació de dones i m'interessa molt el que pugui aprendre. me n'he assabentat tard d'aquest curs, però llegeixo que el repetireu el setembre.

Si us plau poseu-me en llista d'espera

Gràcies

Hola Isabel!

El curs comença avui mateix, per tant, encara ets a temps d'inscriure-t'hi! Si prefereixes esperar-te a una altra edició no tenim dades teves com per posar-te a la llista d'espera i comunicar-nos amb tu. Et recomanem que t'inscriguis en aquesta edició o, si no, que et posis en contacte amb nosaltres: dospuntzero@xarxanet.org

Gràcies pel teu interès!

Afegeix un comentari nou