Obertes les inscripcions de persones voluntàries per ‘La Marató de TV3’

F Pere Tarrés
 Font: La Marató de TV3
Amb aquest sistema es vol donar més opcions a les persones interessades en ser voluntàries.
 Font: La Marató
Amb aquest sistema es vol donar més opcions a les persones interessades en ser voluntàries.

Obertes les inscripcions de persones voluntàries per ‘La Marató de TV3’

F Pere Tarrés

Resum: 

Per segon any consecutiu, caldrà fer una preinscripció prèvia per participar al sorteig de les places disponibles.

El diumenge 16 de desembre tindrà lloc una nova edició de ‘La Marató de TV3’, enguany dedicada al càncer, i que novament necessitarà de la col·laboració de tota la societat catalana per fer possible aquesta jornada solidària de primera magnitud al nostre país. Sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3 i amb la participació de múltiples agents socials, el voluntariat tornarà a ser clau per aconseguir que, un any més, ‘La Marató de TV3’ sigui un èxit.

D’aquesta manera, i per segon any consecutiu, des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) es posa en marxa un sistema d’inscripció de persones voluntàries per aquest esdeveniment, en què la inscripció no serà immediata, sinó que caldrà fer una preinscripció prèvia per participar al sorteig de les places disponibles. Amb aquest sistema, es vol donar més opcions a les persones interessades que durant tot el procés podran accedir a l’espai d'usuari/ària per consultar les seves dades i conèixer l'estat de la seva sol·licitud.

Què cal fer per poder participar?

  • Pas 1. La Preinscripció

Entre el 17 d’octubre a les 10.00 hores i el 31 d’octubre a les 10.00 hores, a través de la pàgina web marato.voluntariat.org. Cada persona només es pot preinscriure una sola vegada. En el moment de la preinscripció es podrà escollir la seu on es vol fer de voluntària i seleccionar la preferència de tasca i torn per ordre de prioritat. El sistema assignarà de forma automàtica a cada persona un número que serà la referència pel sorteig posterior.

  • Pas 2. El Sorteig

Un cop finalitzat el termini de preinscripció es farà un sorteig públic que determinarà el número de tall a partir del qual s'assignaran les places entre les persones preinscrites, segons l'ordre i les preferències escollides.

  • Pas 3. L’assignació de places

El sistema començarà l’assignació de places a partir de la persona que tingui el primer número del sorteig i continuarà amb la següent fins arribar a adjudicar totes les places disponibles.

  • Pas 4. Acceptació de la plaça assignada

Una vegada el sistema hagi adjudicat una plaça, la persona rebrà un correu electrònic indicant la plaça assignada, que caldrà acceptar. El sol fet de rebre el correu electrònic notificant l’assignació d’una plaça no té validesa. Si la plaça no es confirma en 72 hores es perdrà i s’adjudicarà a una altra persona. Així mateix, s'establirà una llista d'espera per a les persones que no obtinguin plaça fins el 9 de desembre.

  • Pas 5. La formació

Totes les persones amb la plaça adjudicada definitivament que vulguin participar han de fer una formació prèvia. Aquesta formació es podrà realitzar via presencial o en línia, i garanteix que les persones voluntàries col·laborin de forma efectiva durant l'esdeveniment.

Comentaris

El motiu és perquè jo també pateixo una malaltia mental però amb medicació. Esta controlada. M'agradaria participar d'alguna manera a part de l'econòmica.

Bon dia Núria,

Pots contactar amb la secció de voluntariat de La Marató de TV3 a tarvés d'aquest formulari:

https://marato.voluntariat.org/bustia

Salutacions

equip de Xarxanet

Afegeix un comentari nou