Polseres verdes: una nova sèrie de televisió per a promocionar el voluntariat

 Font:
Font:

Polseres verdes: una nova sèrie de televisió per a promocionar el voluntariat

Resum: 

Segons els seus impulsors la nova sèrie de televisió “vol continuar transmetent els valors de solidaritat però en una temàtica diferenciada de la de polseres vermelles”. La sèrie es començarà a emetre d’aquí a un any i la trama central es desenvoluparà en el context d’una entitat que es dedica a netejar platges contaminades.

“Estem molt convençuts d’aquest format televisiu i volem continuar”

La productora de polseres vermelles “bot a bot” creu que el tipus de format de polseres vermelles és un model d’èxit per als temps que corren. Per aquesta raó vol continuar treballant en productes televisius d’aquest format. Segons Pol Freixas, director de la productora “No té sentit allargar polseres vermelles més de dos temporades. Però creiem en el model televisiu i per això hem iniciat aquest nou projecte”.

La solidaritat envers el medi ambient serà l’eix central

Els valors que la nova sèrie vol promocionar estan profundament relacionats amb polseres vermelles. D’aquesta manera es volen fomentar valors de solidaritat, col·laboració, amistat i altruisme. No obstant, en aquest cas l’acció es desenvoluparà lluny d’un hospital: l’argument central de la sèrie transcorrerà en el sí d’una entitat que es dedica a cuidar del medi ambient. El director de la nova sèrie, Antoni Espinosa, s’ha mantingut discret sobre els detalls de l’argument, però ja ha avançat que “la colla d’amics treballarà per millorar espais naturals amb molt d’encant, com és el cas de platges”.

Una demanda històrica del voluntariat

L’anunci d’aquesta nova sèrie coincideix amb una històrica demanda de les entitats de voluntariat catalanes: la promoció del voluntariat a través dels mitjans de comunicació. Segons Toni Brufet, president de la Federació d’Entitats Ambientalistes (FEA) la producció d’aquesta nova sèrie podria ser un revulsiu per al voluntariat a Catalunya “si la sèrie té el mateix èxit que la seva precursora”.

No us perdeu el vídeo promocional de “Polseres verdes”.

Etiquetes: 

Comentaris

Està molt bé la iniciativa però el que voldria saber jo és la petjada ambiental de la gravació. Crec que no som prou conscients tots plegats que qualsevol activitat humana, com fer grans sèries de televisió, implica una despesa energètica molt gran i que podria fer més mal que bé. Caldria mesurar quin és l'impacte en conscienciació ambiental per una banda de la sèria i per l'altra mesurar les destrosses ambientals produïdes en la gravació per veure si paga la pena. En tot cas, endavant!

Bona!!!!

La veritat és que ja tocava una iniciativa així i més si està liderada pel gran Antoni Espinosa! Tots els treballs que fan la gent de "bot a bot" són magnífics i aquest segur que també ho serà! No cal dir que el vídeo promocional m'ha encantat i espero que anuncieu ben aviat si hi ha algún càsting, perquè m'agradaria presentar-m'hi!

Afegeix un comentari nou