La Federació d'Ateneus de Catalunya compareix al Parlament

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Federació d'Ateneus de Catalunya compareix al Parlament

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, va compararèixer el dia 16 de maig davant la comissió de Cultura i Llengua del Parlament de Catalunya per presentar les propostes i inquietuds de la FAC.

La Federació d'Ateneus de Catalunya es va presentar davant la comissió de Cultura i Llengua del Parlament de Catalunya per exposar i tractar diferents temes que afecten de forma directa o indirecta les entitats i associacions culturals sense ànim de lucre. Alguns dels temes més rellevants dels que van parlar van ser: la Llei d’Espectacles, el Pla d’Equipaments Culturals de Catalunya (PECCat) i la necessitat d’alleugerir els tràmits per declarar entitats d’utilitat pública, entre altres.

Durant aquesta compareixença també es va parlar de la necessitat de recuperar el Pla Ateneus per la rehabilitació d’espais i de les dificultats de finançament amb les que es troben les entitats i el problema del retard en el pagament de les subvencions. També es van presentar els projectes que la FAC està duent a terme com són l’Espai A, el Turisme Ateneístic i els Dinamitzadors Culturals i en acabar el president, Salvador Casals, va llegir el Manifest dels Ateneus i va posar un cop més els espais, infraestructures i coneixement de les entitats culturals, al servei de Catalunya.

La compareixença es va poder seguir en directe al web del Canal Parlament.

Afegeix un comentari nou