La festa de Carnestoltes al col·lectiu LGTB

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La festa de Carnestoltes al col·lectiu LGTB

Resum: 

Les entitats socials i els voluntaris són els que han fet possible les diferents festes de Carnaval, molt celebrades pels col·lectius LGTB, com és el cas del Casal Lamba.

La productora idemTV ha produit una sèrie de vídeos per tal difondre les principals activitats del col·lectiu LGTB. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, membres d'entitats LGTB ens expliquen com viuen la festa de Carnestoltes, que és una de les més esperades pels grups LGTB ja que permet mostrar una part amagada, divertida i sense prejudicis. Ara bé, perquè això sigui possible cal la feina de moltes persones, sobretot voluntàries, que treballen intensament per tal que tot surti bé.

Aquest és el cas d'en Jordi Oliver, voluntari del Casal Lamba, que recalca que sentir-se part de la missió de l'entitat és fonamental per la motivació personal i per tenir una participació activa.

Què és idemTV?

idemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou