Ulabox i l'ONG Educo, amb les beques menjador.

Autor/a: 
Luismi Castillo - Associació per a Joves TEB

Ulabox i l'ONG Educo, amb les beques menjador.

Autor/a: 
Luismi Castillo - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Un bon exemple de Responsabilitat Social Corporativa és la col·laboració del supermercat en línia Ulabox amb l'ONG Educo en el programa de beques menjador d'aquesta, basat en un sistema de donacions.

Amb l'arribada de l'estiu, els infants de les famílies amb menys recursos pateixen la manca del principal àpat que durant el curs escolar fan a l'escola, els casos de malnutrició augmenten dia rere dia, i l'índex de risc en pobresa infantil ha augmentat des de l'inici de la crisi fins el 29,9%.

La col·laboració entre Ulabox i Educo té com a objectiu principal el programa de beques menjador de la segona. Un programa que pretén donar les mateixes oportunitats de rebre una bona educació i una alimentació adequada a tots els infants. Rebre una d'aquestes beques implica el compromís de les famílies de garantir l'assistència regular dels infants a l'escola, i també garanteix l'accés durant l'estiu a activitats lúdiques i educatives amb una alimentació sana.

Ulabox, és un supermercat en línia que en el passat recent ja ha participat d'accions similars a la que centra l'atenció d'aquest article; i és que a l'apartat d'RSC (Responsabilitat Social Corporativa) deixen clar el seu tarannà «Los pequeños gestos son los que mueven el mundo y en Ulabox nos lo tomamos muy en serio. Queremos hacer de nuestro entorno algo mejor, ayudando a la vez a nuestros clientes a que colaboren con iniciativas solidarias, sostenibles y responsables.»

L'RSC és el compromís de l'organització envers les necessitats dels seus grups d'interès en els diferents àmbits (laboral, acció social, medi ambient, clientela i entitats proveïdores, i bon govern i transparència), per mitjà d'una implicació voluntària i solidària més enllà del que estableix la legislació vigent. (Font: Vikipèdia)

La iniciativa d'Ulabox és senzilla: facilitar als seus clients la possibilitat de realitzar una donació durant el procés de compra i que es fa de manera íntegra i sense comissions a l'ONG Educo i el seu programa de beques menjador. Amb anterioritat l'empresa ja ha participat a d'altres accions, com ara la campanya «Cap nen sense bigoti», en col·laboració amb l'Obra Social «la Caixa», i també donant suport a diferents campanyes d'Oxfam-Intermon sota el lema «Convierte tu compra en una experiencia solidaria».

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou