La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona rep el suport de la Fundació 'La Caixa'

Fundalis
Autor/a: 
Elena Rodríguez
Vehicle FTCT Font: Fundació Tutelar Comarques de Tarragona
Vehicle resultant de la col·laboració. Font: FTCT
Vehicle FTCT Font: Fundació Tutelar Comarques de Tarragona
Vehicle resultant de la col·laboració. Font: FTCT
Signatura: Sr. Alexis Gomez, Director de Banca d'Institucions de Tarragona de Caixabank Sra. Anna Solé, presidenta del Patronat de la Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona  Font: Fundació Tutelar Comarques de Tarragona
Signatura de la col·laboració. Font: FTCT

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona rep el suport de la Fundació 'La Caixa'

Autor/a: 
Elena Rodríguez
Fundalis

Resum: 

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona i la Fundació 'La Caixa' signen un nou acord de col·laboració per a la millora de la qualitat de vida de les persones.

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona (FTCT) facilita, des de la proximitat amb les persones, activitats de suport a la capacitat jurídica, vetllant per la protecció i garantia de tots els seus drets. Els serveis de la FTCT inclouen activitats d'acompanyament, suport, millora de la qualitat de vida, promoció de l'autonomia personal, inclusió i participació plena en tots els àmbits de la vida personal i social, d'acord amb la voluntat, desitjos i preferències de cada persona.

En l’actualitat, la FTCT atén 98 persones del Tarragonès, Baix Penedès, Baix Camp i Alt Camp, facilitant un acompanyament personal continuat segons les necessitats de cada persona.

El passat 13 de juliol, la FTCT i la Fundació 'La Caixa' van signar un acord de col·laboració per a l’adquisició d’un vehicle accessible que faciliti a les persones, en el seu dia a dia, els desplaçaments adaptats per a les activitats de suport i acompanyament i la mobilitat necessària, evitant que la seva condició física o de salut sigui un obstacle per la seva integració i normalitat de vida diària.

L’acord de col·laboració, signat per Anna Solé, presidenta del Patronat de la Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona i Alexis Gomez, Director de Banca d'Institucions de Tarragona de Caixabank, suposarà una aportació de 10.000 € per a l’adquisició d’un vehicle de 7 places i l’adaptació mitjançant un esgraó elèctric i manetes interiors, per facilitar l’accessibilitat a les persones a les quals va adreçat.

Una fundació per la capacitat jurídica de les persones

La Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre que neix el 2006 fruit del treball conjunt entre l’Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC, Fundació Ginac, Fundació La Muntanyeta, Fundació Onada i la Fundació Santa Teresa del Vendrell, l’any 2019 es va incorporar al projecte la Fundació Estela.

El seu objectiu és desenvolupar com activitat principal serveis d’assistència a la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat, treballant per la seva inclusió social i el suport a la presa de decisions, facilitant un acompanyament global, individualitzat i de proximitat que defensa els drets de les persones i prioritza el seu benestar i la seva felicitat.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació 'La Caixa' en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Afegeix un comentari nou