5a Mostra d'Entitats de Solidaritat i Cooperació a Sabadell

Autor/a: 
Ajuntament de Sabadell
 Font:
Font:

5a Mostra d'Entitats de Solidaritat i Cooperació a Sabadell

Autor/a: 
Ajuntament de Sabadell

Resum: 

Sota el lema “Mou-te i compromet-te! el proper dissabte 4 d’octubre d’11 a 20.30h a la Plaça Doctor Robert es durà a terme la 5a Mostra de Solidaritat i Cooperació.

Amb aquest lema el Consell de Solidaritat i Cooperació de Sabadell i les 24 entitats adherides a la 5a Mostra de Solidaritat i Cooperació de Sabadell fan una crida conjunta a tota la ciutadania perquè es mobilitzi per assolir mesures concretes contra les desigualtats al món.

La trobada pretén doncs encoratjar tothom a treballar plegats teixint una xarxa civil sòlida i extensa per plantar cara a les desigualtats, afavorint la cooperació amb els països menys desenvolupats. A més a més aquest any la Mostra rep el suport del Consell d’Europa a través del projecte C4I, el qual pretén, mitjançant el compromís dels ciutadans de Sabadell i les entitats i institucions, combatre els rumors envers els immigrants.

La cinquena edició de la Mostra coincideix també amb la commemoració del 25è aniversari de l’agermanament de Sabadell amb la ciutat de l’Argub, al Sàhara Occidental, amb un programa d’activitats específic que vol posar de manifest un cop més la vigència d’aquest acord i de l’esperit que el va impulsar, fruit del treball de diferents persones i entitats compromeses de la ciutat.

La jornada començarà a les 11h amb un Taller de danses a càrrec del grup infantil de l'Esbart de Sabadell i finalitzarà a les 20h amb un espectacle i un taller de Bollywood. Aquí podeu consultar tots els actes de la programació.

A més a més durant tota la jornada a la Plaça Doctor Robert hi haurà stands de les diverses entitats de Solidaritat i Cooperació i una variada oferta de tallers.

Consulteu aquí el manifest de la jornada.

Comentaris

5a Mostra de Solidaritat i Cooperació a Sabadell

Afegeix un comentari nou