La llengua, un element més en la gestió de la responsabilitat social de les empreses

 Font:
Font:

La llengua, un element més en la gestió de la responsabilitat social de les empreses

Resum: 

Es publica una innovadora guia de Responsabilitat Social Empresarial centrada en la gestió dels aspectes de llengua. Aquesta guia ha estat editada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i es titula: “Empresa i llengua. Un enfocament de responsabilitat social empresarial per a aportar valors a tots els grups d'interès”.

Es tracta d’una guia que reflexiona al voltant dels aspectes lingüístics com un element més en la gestió de la responsabilitat social de les empreses, alhora que també ofereix diversos exemples de bones pràctiques que poden ser aplicats en contextos diversos.

El document, de trenta pàgines, porta per subtítol "Un enfocament de responsabilitat social empresarial per a aportar valors a tots els grups d'interès", que vol ser tota una declaració d'intencions sobre l'enfocament que aporta l'RSE.

La guia ha estat elaborada per Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i promotor de Responsabilitat Global, qui també ha col·laborat en aquests anys amb la Secretaria de Política Lingüística per a ajudar a definir un model adequat amb la lògica empresarial de l’RSE (Responsabilitat Social de l’Empresa). Canyelles, que també ha ofert formació en aquest eix de l’RSE, considera que el repte és integrar els aspectes lingüístics dins de les matèries gestionades en el marc de l’RSE, és a dir, donar-li la normalitat que es mereix per part de les empreses que gestionen la seva RSE.

Més informació: jmcanyelles@collaboratio.net www.responsabilitatglobal.com

Comentaris

bon dia, m'interessaria saber on puc aconseguir exemplars físics d'aquesta guia. Moltes gràcies. Atentament, Helena Solà

Afegeix un comentari nou