DKV convoca subvencions a Projectes Socials i Ambientals

DKV convoca subvencions a Projectes Socials i Ambientals

Resum: 

DKV Seguros atorgarà ajuts a entitats no lucratives que tinguin fins siguin d’interès general i estiguin legalment constituïdes al territori espanyol. Els projectes que optin a aquests ajuts han de ser projectes socials o ambientals.

DKV Seguros convoca subvencions a entitats que presentin projectes en els següents àmbits:

PROJECTES SOCIALS:

Aquests projectes hauran de tenir com a objectiu la cura de les persones i la seva salut com a eina per millorar la qualitat de vida dels més desafavorits.

PROJECTES MEDIAMBIENTALS:

L’objectiu dels projectes és sensibilitzar la població sobre la influència dels factors mediambientals sobre la salut humana, mitjançant campanyes de comunicació.


Amb aquesta iniciativa, es pretén posar en marxa activitats que fomentin una vida més saludable per a persones desafavorides, així com millors hàbits alimentaris i projectes terapèutics innovadors.

A banda, també es podran acollir a aquests ajuts, els projectes destinats a divulgar els efectes que pot tenir l’impacte ambiental sobre la salut de les persones, com ara les malalties respiratòries infantils, asma, al•lèrgies, càncer infantil i efectes alteradors endocrins.

La dotació de DKV a les entitats no superarà els 12.000 euros i es finançaran despeses de personal que no siguin superiors al 50% del pressupost del projecte, així com equipaments, proveïdors, investigació aplicada i despeses administratives relacionades amb el projecte.

El termini per presentar els projectes finalitza el 27 de setembre de 2010 a les 12.00 hores.Afegeix un comentari nou