El Fons Ikea Col•labora a la seva V edició destinarà una dotació econòmica a un projecte per millorar la qualitat de vida dels nens.

 Font:
Font:

El Fons Ikea Col•labora a la seva V edició destinarà una dotació econòmica a un projecte per millorar la qualitat de vida dels nens.

Resum: 

Des de 2003 Ikea col•labora en projectes d’acció social amb una inversió de 2.327.740 euros en diferents projectes. Durant el 2009 Ikea va fer una aportació del 0,9% dels beneficis de l’empresa. A més de fer aportacions econòmiques, també va col•laborar amb voluntariat corporatiu.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és de caràcter social i va dirigit a projectes que ajudin a millorar les condicions de vida dels nens, nenes i els seus familiars.
La donació es destinarà a un únic projecte, amb prioritat, aquells destinats a millorar la qualitat de vida de la primera infància o aquells col•lectius desafavorits o amb risc d’exclusió.
El Fons Ikea recolzarà projectes que es desenvolupin a les comunitats autònomes on la companyia té actualment els seus centres: Andalusia, Aragó, Astúries, Catalunya, Madrid i País Basc.

Les organitzacions no lucratives poden ser d’àmbit local, nacional o internacional, però els seus projectes es desenvoluparan a l’àrea de centres Ikea. Podran participar organitzacions que anteriorment s’hagin beneficiat d’aquestes subvencions, que estiguin legalment constituïdes en el registre corresponent i amb seus social al territori espanyol.

La dotació econòmica de 93.000 € es destinarà íntegrament a un projecte, amb preferència pels projectes que es puguin finançar íntegrament amb la donació d’Ikea.
El termini per enviar els projectes finalitza el proper 21 de maig.

Llegir més

Afegeix un comentari nou