Forma't en transparència i bones pràctiques per la Fundación Lealtad

Autor/a: 
Montserrat Garcia

Forma't en transparència i bones pràctiques per la Fundación Lealtad

Autor/a: 
Montserrat Garcia

Resum: 

La dificultat de pagament de les subvencions per part de les institucions públiques fa que les entitats del Tercer sector no puguin dependre tant del sector públic i hagin de buscar nous recursos en el sector privat. La Fundación Lealtad organitza tallers de formació per ajudar a trobar finançament dins de les empreses privades.

La Fundación Lealtad és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit estatal, que té com a finalitat estimular el sector privat per què contribueixi a subvencionar els projectes de les ONG.

Des de l’any 2006 la Fundación Lealtad ofereix formació a les entitats del Tercer sector amb l’objectiu de fomentar els principis de transparència i bones pràctiques en gestió per facilitar que les organitzacions privades confiïn en la missió de les entitats socials i els aportin finançament.

El passat 22 de juny la Fundación Lealtad va impartir a 16 entitats del Tercer sector el curs de: "Tallers per a entitats de la xarxa de talent solidari de la Fundación Marcelino Botín".

Enguany ja són 33 les entitats socials que s'han format en transparència i bones pràctiques i s'han sumat a les 300 que ja han participat en algun dels tallers organitzats per l'entitat.

Aquests tallers de formació han ajudat el sector social donant-li una millor visibilitat pública, una millora de la informació de cara a les organitzacions privades i una nova forma de de col·laboració amb el sector privat.

Periòdicament, la Fundación Lealtad emet una guia de transparència, on apareixen totes les entitats que obtenen el certificat de transparència i bones pràctiques.

Per veure les següents convocatòries clica aquí.

Afegeix un comentari nou