La Tapa Solidària recapta 19.000 euros

Autor/a: 
Maite Torrents
 Font:
Font:

La Tapa Solidària recapta 19.000 euros

Autor/a: 
Maite Torrents

Resum: 

Durant tres mesos Barcelona ha degustat les tapes més solidàries. Els fons recaptats en l'edició d'enguany han estat destinats a lluitar contra la pobresa infantil.

El passat 4 de febrer es va celebrar la cloenda de la tercera edició de la Tapa Solidària, un projecte impulsat des del Casal dels Infants i apadrinat pels germans Ferran i Albert Adrià i la col·laboració del també cuiner Sergi Arola, que durant els tres mesos que ha durat la iniciativa s’han recaptat fons amb l'oferta culinària de les tapes de 78 restaurants de Barcelona.

En aquesta edició s’han recaptat més de 19.000 euros, la xifra més alta des del 2011 i que ha suposat un 22% més que en l’edició de l’any passat i en la que han participat més de 33.000 persones i varis dels restaurants més reconeguts de Barcelona, amb una aportació de 0,50 euros per cada tapa, que es venia al preu d’un euro.

A la festa de cloenda van assistir-hi els xefs dels restaurants participants, així com la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias que van valorar molt positivament aquesta iniciativa, que segons el vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats, permetrà poder atendre a més de 200 mares que es troben en situació d'exclusió social amb fills i filles fins a 3 anys, gràcies al projecte Vincles.

Afegeix un comentari nou