Per Nadal cap infant sense joguina!

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Per Nadal cap infant sense joguina!

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

Quan arriba el Nadal moltes entitats i organismes públics posen en marxa campanyes perquè els infants més desfavorits no es quedin sense joguines la nit de Reis!

Que cap infant es quedi sense joguina! Sota aquest lema diferents entitats i organismes públics organitzen campanyes solidàries, perquè tots els infants puguin gaudir de les seves joguines el dia dels Reis Mags:

Cap infant fora de joc. Ara jugues tu!: Des de fa 21 anys la Creu Roja Joventut porta a terme aquesta campanya perquè cap infant es quedi fora de joc. Podeu consultar els punts de recollida de joguines al següent enllaç.

Campanya Solidària. Recollida de joguines: Fins el proper 16 de desembre la Fundació Pere Tarrés recollirà joguines per als infants més necessitats del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans.

Apadrinament Solidari de Cartes de Reis: Des del 15 de novembre i fins al 30 de desembre, al Casal Can Massallera de Sant Boi tens l'oportunitat d'apadrinar una carta d’un infant, escrita prèviament, i fer de Reis Mags!

Joguines del Rock 2013: A diferents establiments de Tarragona i Lleida es recolliran joguines per a infants que tinguin els pares a l'atur.

Rock & Joc: El proper 8 de desembre a las 20.30 h. a la Sala Luz de Gas de Barcelona, tindrà lloc un concert benèfic en favor de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut Catalunya. Els assistents al concert hauran d’aportar una joguina com a entrada.

Campanya de recollida de joguines a la UB: Del 13 al 15 de desembre, a tots els centres de la UB es podran portar joguines que es repartiran entre les famílies més desfavorides.

Aporta el teu granet d’esperança: Fins el 10 de desembre la Fundació Comtal recull joguines per a infants de 3 a 12 anys i material escolar per a joves de 13 a 18 anys.


Campanya de recollida de joguines a la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral: Fins al 2 de gener, la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral recull joguines en bon estat i sense embolicar. Aquestes seran lliurades a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona i aniran destinades als infants de les cases d'acollida de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. El punt de recollida és al carrer Llull 163, de Barcelona.

Afegeix un comentari nou